Amsterdam Big Time Crew

Wie zit er achter Amsterdam Big Time Crew?

Welkom op de website van de Amsterdam Big Time Crew! Staat er een feestje bij jou op de planning en wil je dat het dak eraf gaat? Boek dan nu onze supergezellige, onvergetelijke en muzikale Bingo waarover nog heel lang zal worden nagepraat!

Crew

 • Robert Plat

  Presentator

  De meest vrolijke presentator van Nederland! Hij danst, springt, rent, zingt, haalt grappen & grollen uit, maar is altijd lief en positief voor u en uw gasten. Deze showmaster is charismatisch en energiek en weet met zijn aanstekelijke enthousiasme iedereen volledig los te laten gaan.

 • Martijn van Stuyvenberg

  DJ

  Voormalig 3FM-dj, die vanaf de allereerste seconde van de show feilloos aanvoelt wat de muzieksmaak is van uw gasten. Combineert de Macarena moeiteloos met Mart Hoogkamer, strooit graag met (te) gekke jingles en tunes door de show en tovert bij vrijwel elke naam of aanleiding wel een bijpassend hilarisch liedje uit zijn muziektrommel.

 • Koen van Assema

  Technicus/fotograaf

  Afgestudeerd geluidstechnicus en professioneel fotograaf. Maakt prachtige en indrukwekkende fotoreportages en mist geen enkel belangrijk moment van uw feest. De zorgvuldige en stressbestendige Koen is degene die aan het einde van de avond het licht uitdoet en de deur op slot draait.

 • Cas Zeeman

  Technicus/Manusje-van-Alles

  Pas 17 jaar en dus beslist niet de boomer van de Amsterdam Big Time Crew. Gaat van links naar rechts op de Snollebollekes terwijl hij service biedt, is de vriendelijkheid zelve en daarmee de ideale gastheer voor feesten en partijen.

© 2024 Amsterdam Big Time Crew — Design en realisatie door Dashed