Scroll to Content

Wij zijn de amsterdam big time crew

Wij vinden het leven een feestje, en maken het leven mooier met de leukste feestjes! De Amsterdam Big Time Crew organiseert de leukste feestjes van Nederland, speciaal voor jou! Hoe? Met een hilarische (pub)quiz of een onvergetelijke Bingo bijvoorbeeld! Opzwepende beats, meezingers, hysterische thema’s en de vetste prijzen zorgen voor een avond waar mensen nog lang over napraten. Check onze agenda waar en wanneer het volgende evenement is, misschien wel bij jou in de buurt! Wil je ons in jouw stamcafé, (sport)vereniging, (bedrijfs)feest of misschien wel op je bruiloft hebben? Stuur ons dan gerust een berichtje.

Dit hebben wij te bieden

Bier

vloeit rijkelijk

Wat anders, als je als je een bingo organiseert in een bierbrouwerij?

EveNEMENTEN

In meerdere thema's

Van Songfestival tot carnaval. Voor ieder wat wils!

prijzen

Groot en klein

Van een toeter tot een scooter: iedereen maakt kans op grote prijzen!

De crewleden

Robert Plat

Presentator

Martijn van Stuyvenberg

Dj

Remco Buma

Gezagvoerder

Bipendu Tshipanda

Gastvrouw

Boris van Leeuwen

Gastheer

Waarom de amsterdam big time crew?

Feesten met een glimlach

Een bingo is toch niks voor jou? Dat dacht je! Samen met je vrienden of collega's zul je je mee laten slepen in de strijd om de mooiste prijzen!

300 jaar ervaring

Twee bingo's per week, al 372 jaar lang! Bij wijze van dan. De Amsterdam Big Time Crew is met zijn jarenlange ervaring dé organisator van de allerleukste bingo's.

Muziek voor iedereen

Onze dj is een Toppertje! En drinkt een breezer ananas. Verder draait hij alleen maar kwaliteitsmuziek tijdens bloedstollende bingo-avonden.

In het nieuws

Kalender

Er zijn momenteel geen toekomstige events.

Onze stamkroeg

Elke woensdagavond zijn we te vinden in Brouwerij en proeflokaal 'De Prael' in hartje Amsterdam voor 'De Prael Bingo'. Kom vooral een keer langs, en neem je vrienden mee!